Semakan Online Kemasukan Sekolah Menengah Teknik dan Vokasional 2012

by MyBlogSantai on December 28, 2011

Teknik Pukau Pelanggan Teknik Pukau Pelanggan
Semakan Online Kemasukan Sekolah Menengah Teknik dan Vokasional 2012 |  borang rayuan teknik dan vokasional 2012 | semak online teknik dan vokasional 2012 | semak result permohonan teknik dan vokasional 2012

______________________________________________________________________________________________________________________

Assalamualaikum dan selamat sejahtera, sebelum ini saya ada berkongsi maklumat tentang cara memohon untuk memasuki Sekolah Menengah Teknik 2012 dan hari ini adik-adik sudah boleh menyemak permohonan adik-adik itu.

Keputusan permohonan kemasukkan ke tingkatan 4 di Sekolah Menengah Teknik dan Vokasional tahun 2012 sudah boleh disemak secara online melalui laman web berikut. Semakan permohonan ke Tingkatan 4 SMT dan SMV boleh dibuat dengan menggunakan angka giliran PMR atau nombor kad pengenalan pemohon.

Semakan Online Kemasukan Sekolah Menengah Teknik dan Vokasional 2012

 

Semak Di Link ini >> Semakan Kemasukan Ke Sekolah Menengah Teknik dan Vokasional 2012

Rayuan

  • Bagi yang tidak berjaya mendapat tawaran, mereka boleh membuat rayuan.
  • Rayuan boleh dibuat terus kepada Sekolah Menengah Teknik atau Sekolah Menengah Vokasional yang berkenaan.
  • Sila rujuk Senarai Sekolah Menengah Teknik / Vokasional untuk mendapatkan kod sekolah.
  • Sila rujuk Senarai Kursus untuk mendapatkan kod kursus tersebut.
  • Borang rayuan boleh dimuat-turun di Borang Rayuan Kemasukan ke SMT/SMV 2012.
  • Keputusan rayuan tertakluk kepada kekosongan tempat yang ada setelah proses pendaftaran pelajar yang menerima tawaran.

Maklumat

  • Sebarang pertanyaan dan maklumat tambahan boleh diperolehi dengan menghubungi Sekolah Menengah Teknik / Vokasional yang berhampiran atau Bahagian Pendidikan Teknik dan Vokasional di talian 03-8884 5154/ 5067 / 5088 / 5084 / 5092.

 

**Adik-adik dah membuat Semakan Online Kemasukan Sekolah Menengah Teknik dan Vokasional 2012??

______________________________________________________________________________________________________________________

**Semakan Online Kemasukan Sekolah Menengah Teknik dan Vokasional 2012**

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.6/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Semakan Online Kemasukan Sekolah Menengah Teknik dan Vokasional 2012, 6.6 out of 10 based on 5 ratings

{ 19 comments… read them below or add one }

balqis December 29, 2011 at 2:29 PM

kenapa tak boleh buka?
balqis recently posted..selamat tinggal :’(My Profile

Reply

Zaihanif December 29, 2011 at 4:18 PM

Kenapa Bila Saya Buka Untuk Semak Kemasukan Ke SMV Tidak Boleh Buka????? Website To Tulis 404-File Or Directory Not Found..
Why!!!?????

Reply

MyBlogSantai December 29, 2011 at 11:10 PM

Mungkin web moe.gov.my sedang down..masa saya update laman tu masih berfungsi dengan baik..
cuba buka balik nanti..Semoga membantu :)

Reply

Zaihanif December 29, 2011 at 4:20 PM

Tolong Bagi Tahu Saya…

Reply

haikal December 29, 2011 at 11:43 PM

kenapa tak bole bukak ??

Reply

MyBlogSantai December 30, 2011 at 1:51 PM

macam yang saya bagitahu di atas, mungkin sedang down. Saya cuba cari link yang baru :)

Reply

shazuwin alyza December 29, 2011 at 11:45 PM

Kenpa web saya nak semak kemasukan smv tidak boleh buka website to tulis 404 file or directory. Not found

Reply

cici December 30, 2011 at 12:46 PM

xley bukak pown

Reply

Zul Fazwan December 30, 2011 at 9:22 PM

xley bukak.. tlg la cari link yg baru skolh dah nk mula

Reply

MyBlogSantai December 31, 2011 at 1:55 PM

link dah diganti..boleh semak semula :)

Reply

Syida January 1, 2012 at 12:49 PM

Keputusan kemasukan sekolah vokasional dah keluar ke?

Reply

MyBlogSantai January 1, 2012 at 1:30 PM

Dah hampir seminggu keluar..link semakan ada di atas

Reply

Syida January 1, 2012 at 1:04 PM

cepat la bg jawapn . saya tak sbr nak tahu dapat ke tak skola vokasional tu

Reply

MyBlogSantai January 1, 2012 at 1:30 PM

Dah boleh semak, link ada kat atas..semoga berjaya

Reply

muhd shahiran January 14, 2012 at 9:26 PM

utk panggil ke dua dah masuk ke belum?

Reply

Azwanie December 16, 2012 at 9:40 PM

tOlOng ng link ? sy nak check .

Reply

Azwanie December 16, 2012 at 9:45 PM

tOlOng bg link ? sy nak check .

Reply

Afiq Razali December 21, 2012 at 9:21 AM

pasrah dengan harapan . terasa sedih tak tahu lh samaada saya dipilih . saya memang mahu masuk ke smk teknik…. saya ingin belajar bersungguh-sungguh.. demi ibu bapa saya….

Reply

izan potong December 26, 2012 at 11:16 AM

Anak saya memohon sekolah menengah teknik Lahad Datu untuk sisi tahun 2013. Masalahnya saya tidak tahu tarikh bila keputusan permohonan akan di umumkan. Mohon bantuan daripada pihak yang berwajib bagaimana saya boleh menyemak prmohonan anak saya. Saya berharap sagat supaya anak saya mendapat tawaran ke SMTLD Sabah.

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: